Kausi 2013 alkoi Juken osalta F/Veen 50th Birthday Festival kisalla Roebling Road Racewayllä, Georgiassa Usa. Parisen sataa F/Veetä oli tullut juhlistamaan 50 vuotista F/Veen kilpailu taivalta, 6 eri luokassa. Vintage Veet oli vanhin luokka !963-!969 valmistetut kilpurit. Mike Jacksonilta vuokrattu Vee oli Ringwraith 1968.Perjantai 5 Apr. oli harjoittelu päivä, jonka Hoosier renkaat sponsoroi kaikille osallistujille. Olin radalla 5 kertaa opettelemassa autoa ja tutustumassa rataan. Lauantaina olikin jo aika-ajojen vuoro viimeisen session jälkeen olin 2,02 mil. pitällä ja kapealla radalla 18:sta. Sunnuntain kisaan osallistui 46 autoa meidän lähtöön. Kisassa olin lopulta 12:sta vain n.11 sek. voittajan takana. Kisan tasaisuudesta kertoo vielä,että 19:sta hävisi vain 16 sek voittajalle. Olipa oikea Vee kisa, tungosta, kerran väärä linja menetit 3 sijaa.Yksi kolari sattui, mutta ei vakavampaa, autot hieman kärsivät, muttei kuljettajat. Olin ainoa Eurooppalainen, sain hienon rannekellon pisimmän matkan tehneenä.Koko vuosi on F/Veen juhlakilpailuita ympäri Usata. Toivottavasti parin vuoden kuluttua Suomikin saisi oman juhlan aikaiseksi.